2012

tänk vad detta året har gått fort. och vad mycket vi hunnit med! för ett år sen på nyår var jag onykter. onykter och väldigt gravid utan att ens veta om det. den 11 januari plussade jag på stickan och även fast det blev två streck efter tio sekunder så litade jag inte på den utan testade på typ sex till! att det sen var två kom som en chock! inte en tanke på att de kunde vara två. och ut ville de. tio veckor för tidigt. spenderade sju veckor på sjukhuset och nu blir de snart ett halv år! vart har tiden tagit vägen? älskade barn. mamma älskar er så otroligt mycket!



absolut första stickan.



vi fick veta att det var två!



vecka 15+0



vecka 29+0 (sista bilden)



trötta jag mellan värkarna på förlossningen.



världens finaste bebisar o sambo!



mitt första möte med mina barn. 9timmar efter akut snitt. nerdrogad men alldeles lycklig. <3



älskade hjärtan!



kärlek!


året som kommer, kommer att bli ett helt underbart år!!

Dec. 27, 2012

livet går frammåt. sakta men säkert. jag har fått en tid till kuratorn och även om det känns konstigt att jag ska prata med någon helt främmande människa om vad som hänt så känns det skönt. jag har folk runt mig som jag kan prata med men jag har inte den orken/styrkan att visa mig svag och ledsen. jag må le och vara glad, men inuti kan jag vara ett vrak. när du frågar hur det är svarar jag bra. mem ibland vill jag bara skrika och gråta. varför jag? varför vi? jag undrar vad det är för fel på mig som inte kunde hålla mina barn i min mage. de mår bra nu och de utvecklas mer och mer. de är mitt allt. men endå kan jag inte må helt okej.

vi har börjat med smakisar o gröt. det är gott och uppskattat!










Dec. 24, 2012




Dec. 19, 2012

för rillfället har jag en liten hängig tös här hemma. hon kräktes två gånger imorse o har varit väldigt mammig. tack o lov sov max en lång middagslur så jag kunde ägna mig åt mollie. nu sover hon i sin säng sen eb timma tillbaka. tror dock inte det är kräksjukan. bara nått skit.



max leker :-)



mystjejen.



max håller i mollies fot. <3

Dec. 17, 2012

jag lever. jag har varit frånvarande ett tag för att jag har behövt att hitta mig själv igen. jag har behövt lära mig vara mamma. jag har kämpat med min relation till erik. jag har inte varit lätt att ha o göra med, men faktist så har inte han det heller. det är hur gulligt o mysigt som helst att få barn. men lägg då till att ena barnet dör och börjar leva igen de första dagarna. plus att de kom för tidigt. hela min värld rasade utan att jag märkte det. mina svärföeäldrar tog barnen två nätter o jag o erik åkte med några helt underbart älskade vänner till ullared och bodde på hotell en natt. när vi satt i bilen på väg ner så fick jag ett slag i magen. vår anmälan mot usö stod i flera tidningar. jag bröt ihop där o då. inombords. efter det har jag fått kämpa mig upp igen. jag är glad att jag har erik vid min sida. oavsett våra gräl eller vår kärlek så älskar jag honom oerhört. han har gett mig de två finaste underverk någon kan få. jag vill även säga tack till min familj. utan er o ee hjälp hade jag inte tagit mig upp igen. jag har en bit kvar. men jag kämpar på. dag för dag.



























kärlek.

Dec. 04, 2012



kärlek. <3

idag var vi på babycafe för första gången. en spännande upplevelse. tussarna skötte sig galant!

nu ligger jag o lyssnar på när de snoosar. tröttande. jag tror jag sover jag med! natti natt

Dec. 02, 2012

idag skrattade mollie för första gången. ett helt underbart ljud. gud vad jag älskar mina barn! <3

RSS 2.0