Nov. 22, 2012

livet går frammåt och tussarna växer. jag fick tabletter mot förlossnings-deprision (stava?) och ångest av min läkare. de har nu efter två veckor börjar hjälpa. jag fick dock höja dosen men jag känner mig lättare, gladare och snällare mot min sambo. idag skrev jag även papprena till anmälan mot usö. jag har gömt papprena i två veckor men idag var det alltså dags. jag tror jag gjorde det i rena dimman och jag vart irriterad på mamma när hon hjälpte mig. (förlåt, ville bara bli av med det.). men nu ska bara erik skriva på o sen ska det skickas iväg. sen återstår bara väntan. tror vi aldrig kommer få veta varför det hände. men nu har jag gjorr vad jag kan.

tussarna skrattar mer och mer. de visar även sina personligheter. max är otroligt mammig medans mollie är nöjd som hon är. nästa fredag ska barnens farmor och farfar ha dem över natten för första gången. jag och erik ska bo på hotell och mysa! lite nervös är jag (annat vore konstigt, det är ju mina barn!) men jag vet att dem klarar det galant!



såhär myser vi när pappan jobbar!

Nov. 18, 2012

jag är trött, jag känner mig ledsen och vill gråta vilken sekund som helst och jag känner mig såå såå dålig. (inatt sov jag endå 11timmar då tussarna var hos mormor & morfar). men jag har väll en skitkväll helt enkelt. och just nu saknar jag min mamma. jag vill krypa upp i hennes famn o bara gosa. jag älskar dig.



de finaste bustrollen i världen!
och jag älskar er förbaskat mycket!!

Nov. 14, 2012

jag har helt enkelt varken lust eller ork. nu jobbar jag på att JAG ska må bättre. sakta men säkert.



utan er vore jag ingenting.

Nov. 08, 2012



älskade mollie har hittat tummen!

liten börjar bli stor. hon smaskade och dreglade massor. men oj så god den var den där tummen! max snuttar för fullt på händerna. han har inte riktigt lyckats få ut tummen, men hela handen duger ju den med.

idag har varit en tung dag på slutet. speciellt då max enbart sov en halvtimma mellan 08-21. detta resulterade i en övertrött kille som inget dög åt. inte ens mormor. och hon brukar gå hem! till råga på allt så jobbade erik med. men det gick tillslut. och erik visste vad jag behövde när han kom hem. vi delade på pizza! det mina vänner, det är kärlek.

natti natt!

Nov. 06, 2012

det gick bra i karlstad hos kuratorn. hon hjälper oss fylla i papprena som är anmälan till socialstyrelsen samt försäkringen. känns skönt att få hjälp med det. det var en tuff dag och det tog på mina krafter. tur att jag har erik som fångar upp mig. nu ska jag sova!




Nov. 06, 2012



mot karlstad för att göra anmälan
mot usö. jag har ingen lust.
skitdag!

Nov. 04, 2012

när msn är gravid blir man känslig. när man fått barn är man om möjligt ännu känsligare. kollade på en unge i minuten tidigare idag och det blev akutsnitt för en mamma. precis som för mig. och jag grät. grät grät grät. varenda känsla kom tillbaka. nej usch! jag kommer aldrig klara att sätta min fot på usö igen :-(



älskade söta du,
mitt liv hade inte varit helt
om du lämmat mig!

Nov. 03, 2012

nu har kvällarna/nätterna sett lika ut några dagar. vid åtta byter vi till pyjamas o sen myser i soffan. nio så äter de. sen mellan nio o tio somnar de. vaknar ett typ o äter somnar direkt o vaknar vid halv fem typ o äter. sen somnar de direkt igen. de är så duktiga.

idag blir de även fyra månader. mina små älsklingar. vart tar tiden vägen? de skrattar mer o mer och att äta på händerna eller dra i mammas hår är väldigt roligt.

idag var jag på kyrkogården. tände ljus hos farmor och mormor. så fint när alla ljus brinner. men när jag står hos mormor kan jag inte hjälpa att ja gråter. jag saknar henne så. det är så mycket hon missar. älskade mormor.

erik skulle ut en sväng med sina vänner nu på kvällen. så jag har faktist redan lagt mig o ska sova nu!




RSS 2.0