Jan. 30, 2013

idag har jag haft max på mig mer eller mindre hela dagen. han är tokförkyld och rosslig. mammas lilla plutt har varit så ledsen :( tur att mollie är så go och glad. får alltid ett leende av henne. älskade ungar!




Jan. 30, 2013

http://lellelii.blogg.se/

läs läs läs!

en helt vanlig MEN ärlig mamma blogg. jag känner inte lelle, men endå känns det som jag gör det. hon sätter ord på många av mina tankar. och även fast jag inte känner dig är jag stolt över dig. du är en otroligt duktig o kämpande mamma!!

Jan. 30, 2013

just nu är det lite tufft. jag kämpar på och återkommer!




Jan. 27, 2013

okej, fortsättning på tidigare inlägg då jag fick en kommentar :-)

"Hej emelie! kul att se att du bloggar, kommer antagligen fortsätta följa er :) och ja Tycker då att alla föräldrar har rätt att gnälla, föräldraskapet är inte alltid lätt. Men alla tycker vi olika men tänkte ändå fråga dig ifall du tycker att en ensamstående har mer rätt att gnälla än en förälder som har ett förhållande då är man ju ändå två...?"

klart att alla har rätt o gnälla, men jag menade de som alltid gör det. konstant. det är gnäll hit o gnäll dit. inget verkar vara bra. menade dem :-) och om man som ensamstående har mer rätt o gnälla än en som är i ett förhållande.. ja det beror på. klart det är mer påfrestande att var själv. men på något sätt är man oftast starkare då och tuffare. man klarar situationen på ett helt annat sätt. jag är GRYMT imponerad av folk som lever själva med ett barn. (eller flera). de görett otroligt jobb och tar hela lasset själva.

men även när man har ett förhållande så kan man leva som "ensamstående'. man kanske inte får hjälp osv. den hjälp man behöver. sen finns det de som delar på allt, gör allt tillsammans och som delar på nätter osv osv osv. de har ingen rätt o gnälla. haha :) förstår du hur jag tänker? jag har sambo men han jobbar borta och är hemma fre-mån som vi har det just nu. resten är jag själv. jag har dessuton tagit barnen varje natt från aty de var 2 månader. ( ganska precis när vi kom från sjukhuset.) erik vaknar helt enkelt inte. spelar ingen roll om jag skriker eller slår på honom.

sen det här med att folk säger att deras barn sover heeela nätterna (fast de äter på natten) och att de alltid skrattar, aldrig gråter osv. det tror jag inte på. man kan ha snälla barn, men att vart man än läser nästan så skriver folk inte sanningen. utan allt är så rosen fint. det stör jag mig med på. usch vad jag stör mig på saker... hmm ne nu ska jag sova. men hoppas du fick lite svar på hur jag tänker ;)



två små mysmongon! <3

Jan. 27, 2013

inatt tog mina föräldrar max så vi hade bara ett barn igår kväll / inatt och nu på morgonen / fm. jag kan inte förstå folk som klagar att det är jobbigt med ett barn. okej, jag förstår min syster fullt ut för liam hade kolik. men folk som har ett normalt barn o säger att det är jobbigt. jag har kunnat ge mollie all min uppmärksamhet. vi har skrattat, busat och myst. detta är inget hon är bortskämd med då hennes bror är väääldigt mammig och tar ganska mycket tid medans mollie är den som alltid är nöjd och för det mesta glad. så har det alltid varit.
mollie somnade hos mig igår vid åtta. ville ha nappen två gånger inatt. åt kl. sex. somnade om hos mig och så vaknade vi halv nio. jag är utvilad och mollie likaså. jag tror att anledningen att hon annars vaknar på natten är pga sin bror som är ledsen o förkyld. annars skulle hon nog alltid sova såhär bra.
så klaga inte över att du har ett barn. njut istället. pussa lite extra på ditt barn och tänk sig hur det hade varit om du haft två.



mollie mys somnade hos mig! <3

Jan. 20, 2013




Jan. 20, 2013

märkligt. det är INGEN som läser min blogg.. hmm skumt!









BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD!

Så här kan det se ut hur som helst ett tag ;)

Jan. 19, 2013



tack för att du finns älskade vän. <3

Jan. 18, 2013

jävla skitliv.

Jan. 17, 2013

i morse när vi vaknade hade max feber. mollie feber och jag feber. herregud. gnälliga o trötta bebisar. plus en sjuk mamma. det är tyr att man är kvinna. haha :-) vid nio somnade vi och sov till kvart i elva. det behövdes! sen fick barnen bidfstroganof (mumsigt), och jag tog vårrullar och ris. det gick ner iallafall. sen har vi lekt o skrattat. nu däckade de precis så nu är det lite egentid i soffan. skönt och behövligt. idag kommer även pappan hem. härligt!! vi saknar dig, tro det eller ej.








Jan. 16, 2013

vart tar tiden vägen?? i dagarna har tussarna börjat sträcka sig efter och greppat saker. innan har de inte brytt sig. men nu minsann. nu går inga saker säkra!








Jan. 15, 2013

igår var vi på babysim för första gången. barnen verkade älska det!



sååå klockren bild på max! han ler med hela ansiktet och ser ut som en liten kines. haha



pappa, mollie och max i badet! :-)



lilla snyggingen max idag


Jan. 11, 2013

mollie är det såklart på sista bilden i tidigare inlägg! ;)

Jan. 11, 2013

nu har ju barnen börjat med smakisar. gröten är riktigt smaskig och idag åt de sötpotatis med nötkött. det var en stor hit! :) idag är det även ett år sen jag fick två streck på stickan. jag ringde till erik o grät o sa att han skulle bli pappa. lite chockad blev han trots att det var planerat. det gick ju ganska fort! men strax efter att vi lagt på fick jag ett sms. "jag älskar dig" srod det. då grät jag lite till sen kräktes jag första gången. haha :)

vilka är ni som läser? ni är ju en hel del!



coolingen! :)



på promenad med lina o milton!



mysisar!



ätit mat :)



mormor matar max



morfar matade max men handen var roligare!

Jan. 05, 2013

så många gånger jag skrivit ett inlägg och så har det inte gått att få upp sen. då tröttnar jag.

tussarna har i dagarna fyllt hela 6månader. herregud vad tiden går fort! ni får några fina bilder istället.

(och jag, jo jag mår okej. kuratorn ställde in o jag väntar på ny tid. *suck*)



max har kommit på att det är väääldigt roligt att stå upp.



jag blir mer o mer nöjd med barnrummet! (vet någon hur man vänder bilden med blogg.se app??)



mollie tycker det är kul o sitta



max tittar på tvn :-)



fyra små underbara fötter!



syskonen mys sover middag

RSS 2.0