Feb. 23, 2013

jag lever. det har bara varit så otroligt mycket känslor denna vecka. försöker att lägga min energi på min familj.
godnatt






Feb. 19, 2013

jahap.. på måndag kommer tidningen nerikes allehanda hit. de ringe idag och undrade om vi kunde tänka oss att ge vår verision av vad som hände mollie med tanke på att jag inte alls tyckte texten de skrivit var vare sig rättvis eller ens rätt.. men men. jag får vara stark. tur att jag har erik som kan prata och vet vad som sades och hände. sen har vi ju journalen med.

Feb. 18, 2013

Älskade mollie.. ♡

http://na.se/nyheter/orebro/1.1981929-bebis-fick-kateter-i-hjartat

Feb. 15, 2013

på måndag kommer sandra. min sandra. min vän. som jag saknat henne! fatta och förstå.. tre år sen vi sågs! jag ska krama sönder henne!! ♡




Feb. 13, 2013

känna saknad. verklig saknad.. det var längesen! jag saknar och älskar dig!



att jag föll för denna bild... hahhaa




för alltid och för evigt!




Feb. 10, 2013



dagens höjdpunkter:

* mollie fattade hur man gick i gåstolen! :) dessutom nådde hon ner till golvet ;)

* max kom på hur man hoppade i hoppgungan. han studsade, snurrade och skrattade.

* när erik och mollie morgonmyste o soffan. mollie skrattade så hon kiknade o det värmde sååå i mammahjärtat! <3

Feb. 08, 2013

nu ligger jag hrmma i soffan och det är helt tyst runt mig. barnen är hos farmor och farfar där de ska spendera natten. jag ska sova middag utan att bli väckt. jag ska få sova hela natten!! :) självklart ska det vara just idag som max as garvade åt mig så fort han tittade på mig. nu längtar jag bara efter dem! mina små troll! på förmiddageb var jag och mollie i badhuset medans max var hos farmor. han är lite snorig än. det som var mest roligt tyckte mollie var alla ställen som sprutade vatten. hon skrattade och pratade. gos! nej sova middag var det.




Feb. 07, 2013



när blev mina barn så stora att de sitter själv och står med stöd när mamma släpper??

Feb. 07, 2013

när blev mina små älsklingar så stora??




Feb. 06, 2013

jag undrar om det är tänder på g eller vad fasiken problemet är?! idag har de skrikit från halv fyra tills nyss då jag la dem o de somna för natten. mollie åt för första gångrn 200!!ml majsvälling. och då var det inte så längesen de åt. dessutom med treans napp. annars har den blivit ratad och utspottad. men nu gick det minsann väldigt bra. idag var det även dags för storlek fyra på blöjor. jag tycker dock de var stora. väldig skillnad från libero trean. hmm.. får se om det blir ett paket trean till innan vi går över. mina pluttisar börjar bli stora. max älskar gröt och mat. ikväll när han åt gröten så sa han "mmmm" efter varje sked. antar att det vat gott? haha :-)

jag pratar med en tjej vars som har väldiga eksem i ansiktet och han kliar så det blöder. de sover inre på nätterna och jag lider med henne. kortison salva funkar inte, inte den starkare heller, inte potatismjöl heller. någon som kan ge tips på vad man kan göra? vill inte att hon ska gå in i väggen. tycker så synd om dem! jag läste någonstans att man kan få eksem av allergi? kan det stämma?? kommentera o hjälp en mamma!!

Feb. 05, 2013

hela familjen är sjuka och är förkylda. vi hörs en annan dag!




RSS 2.0